Rólunk

40 év csillogás

Bemutatkozás

Ben Naim Mordekhay vagyok. 30 éve dolgozom az ékszerész szakmában, mint kőfoglaló és ékszerész. Izraelben egy nagy cégnél kezdtem pályafutásom és szereztem szakmai tapasztalatot. Nagyon szerencsés vagyok, mert mesterem az édesapám volt, aki mára már 55 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik. Közelében leshettem el az ötvös mesterség csínját-bínját. 2011-ben érkeztem Magyarországra és ismerkedtem meg feleségemmel, aki szintén szakmabeli. Született két gyermekünk és remélhetőleg a mesterségünket és a több generációs tapasztalatot is tovább adhatjuk az ifjúságnak.

Ben Naim Mordekhay

Alapító

Ellenőrzött minőség
minden alkalommal

A Lavan számára nagyon fontos, hogy csakis a legmagasabb minőségű ékszereket adja át ügyfeleinek. A minőségellenőrzés nélkülözhetetlen, így nem csak a végeredményt, hanem minden köztes folyamatot ellenőrzünk a készítés során, hogy a megrendelt ékszer tökéletesen ragyogjon tulajdonosán.

Egyedi, kézzel készített ékszerek

Az ékszerkészítés számunkra nem csak munka, hanem szerelem is. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy mindenki megtalálja az egyéniségéhez és az alkalomhoz illő ékszert, mely hosszú időn át tud örömet okozni. Célunk vevőink igényeinek maximális szem előtt tartása, illetve, hogy mindenki úgy érezze, hogy nálunk megtalálta azt, amit keresett.
Minden ékszerünk egyedi kézzel készített darab, melyek többlettartalommal bírnak, mivel magukban hordozzák a munka során belefektetett energiát és figyelmességet. Ékszereink minden vásárlónk számára egyedi kérés alapján készülnek, és ennek köszönhetően hűen tükrözik viselőjük egyéniségét és személyiségét.

hogyan?

A gyűrű készítésének folyamata

w

Elképzelések egyeztetése

Egyedi, igényre szabott elképzeléseinek megvalósításában rendelkezésére állunk.

Drágakő kiválasztása

Segítünk kiválasztani az ízléséhez, személyiségéhez legjobban illeszkedő drágakövet.

[

Ékszer design megtervezése

Minden ékszerünk saját koncepció alapján születik. Az alapgondolat megszületése és a drágakő kiválasztása után megtervezzük az egyedi designt az ügyfél kérése szerint.

Call Now Button